Sunday, March 22, 2009

Outing yang mmg best..espesially untuk.....hehe

It's all start bile abun n jajan ajak teman beli adiah madam Has..

Stop rehat jap makan big apple sambil try smoothies mango lime..sedap..

Dalam tandas pn sempat posing lagi..detik2 sblm kiteorg buat sengal salin baju yang baru kiteorg beli..

Dari berseluar ke skirt..hehe..
Tengah menafsir sedap ataupun x nasi lemak ni baik sebelum nasi lemak kene kebas dgn org len..padan muka..
Sukenye jajan..perut kenyang hati pn happy..hehe..
Nasi lemak Abun..Betul korg xsalah tengok..mmg nasi tu ada 2 ketul..hehe..
Intan bagi senyuman semangat kat jajan..
Target..Aim..
Shoot!!Dapat 2 org anak terus..terer x jajan?mungkin inilah yang dikatakan the power of love..bahagia gle die..x lekang dengan senyuman..
Saat lepas main mende kat belakang tu..serius best..Org lain jerit takut aku n intan jerit "kain aku!!!" hehe..Tp pastu tanggungla sakit tengkuk..


Terserempak dengan beberapa budak koir yang len..Then kiteorg decide masuk rumah hantu beramai2..Akhirnya hantu tu yang terkejut disergah Abun..hehe..Warning:Jgn bagi Abun duduk belakang masa masuk rumah hantu..

Funfair yang best..Thanx Abun..Walaupn ko keberatan nak pegi tapi ko layan jugak kiteorg yang kebudak2an ni..Tapi bile pikir2 balik mungkin jugak ko bawak kiteorg sbb nk suruh kiteorg berhenti melompat2 dalam kete nk pegi funfair..hehe..

Next tyme jajan nk try main ni plak untuk intan..kot..assumption berani mati je ni..hehe..
Tersenyum riang semuanya..
Happy kan intan?kan?kan?hehe..




1+1=4..

Destinasi:
Rumah aku=singgah makan keropok lekor..
ECM=beli hadiah madam has..makan big apple n baskin robin..
Kenduri madam has=Abun n jajan melantak nasi minyak..hehe..
Mega=shopping tyme!!salin baju(layan kesengalan intan..kalau selalu boleh gile aku..xpe yang penting happy)..kero(mende wajib ni..dari xde mood nk nyanyi sbb penat shopping boleh pulak bantai sampai 20 lagu)..
TC=port bahagia intan n jajan..(korg jgn pikir lain..aku n abun ade jadik tiang lampu..hehe)
Curry planet=melantakla..ape lagi..tapi intan seyes fobia dengan otak2..hehe..
Giant=Memperbaharui stok coklat..kalau ditotalkan banyak gile coklat kiteorg beli..
Funfair=Ini xde dalam rancangan..Tapi sebab kiteorg dah excited sgt menjerit nk pegi Abun pun bawakla..bak kata die:aku kan driver..Tapi kat sini paling best..Jajan dapat meununjukkan kemachoan die dalam menembak kat kiteorg..Ops Abun pn macho gak waktu menembak..Tapi gaya jela yang lebih..hehe..Tapi Abun kire hebatla jugak..Bile masuk umah hantu,hantu yang takut dgn die..Papehal pn thanx Abun..Len kali boleh gi lagi..Kite men dart plak..

Overall outing kali ni memang best..Aku happy tgk kwan2 aku happy..especially pas dapat mashi maro tu kan..untuk jan dgn tan kalau aqiqah nnti jgn lupe jemput ek..

ps:pada yang tersakit atau tercedera aku mintak maaf..aku xsengaja..kot..hehe..

2 comments:

Jaj@n said...
This comment has been removed by the author.
mashi_amie said...

xpe2 aku pn xbersedia nk ade anak lg..biar aku manjakan anak2 buah aku yang dua org ni dulu ek?lupe nk tanye ape name diorg?dh bincang blom?

tp kan jan,ko xkesian ke anak2 ko ni jadik anak luar nikah?hahaha..

err pasal abun tu no komen..nnti die xmau bwk aku dh..