Wednesday, April 1, 2009

Happy bestday Nurul..

Yesterday was my roommy bestday..Happy bestday Nurul!!
Abun n Jajan decided to celebrate her bestday after their analog test so right after their test,we kidnapped Nurul n brought her to TC(this is their plan c-according to Jajan.they just won't tell me n nurul what their plan A and B are)..At first we planned to throw her into the sea but since she's the driver n Abun n Jajan both don't know how to drive manual we canceled the plan at last..
There we ate KFC n took chances to take some pics at the playground there..(most of the pics are with Jajan)
Anyway i just want to wish Sweet 22 Nurul..May all ur wishes come true..This entry is made specially for u..

This is a little bit bout her..Nak tau banyak2 gi la berkenalan sendiri..
-nickname dlm bilik Barney..Coz brg2 die kebanyakannya warna purple..
-orgnya comel sangat n sgt sukakn mende2 yang comel..kat atas katil skrg dh ade 3 bear yang diberi nama mengikut warna(putih,oren n pinky)

-gila kero..sore dh ujung2 nyawa pn still nk menyanyi lg..xbleh tahan betul..kalau nk kero ajak jela minah ni..mesti die on..
-pemurah gile..
-kesengalan yang teramat sgt..
-suka merayap..tiap2 minggu mesti nk berjalan..
-degil..yang org ckp jgn tula yang die nk buat..
n dialah antara org yang kdg2 melayan kesengalan aku..especially tyme aku tgh xde mood..thanx ek nurul..sorryla kalau ade terkutuk atau sengaja kutuk nurul selama ni..hehe..

Abun n Jajan yang sedang bermanja2an di seat belakang..
Anda tebusan kami..Sila pandu mengikut arahan..


Menjamu selera di KFC..Tyme nila dapat tgk org diet yang xberape nk diet(extra cheese)Lepak2 di tepi pantai..menghilangkan stress br abis test..Abg harry gayut ngan sape tu..

ps:sorry nurul atas celebration yang xseberapa..ape2 pn we hope u were happy with us..

4 comments:

~P.O.C.O.Y.O~ said...

waaa...ade spesel entry tuk nurul..syok nye.. pape pon thanx sbab celebrate bufday.. tak seberape ke.. nurul enjoy jer.. besss.. tenkiu.. tenkiu n tenkiu..tenkiu for da flower..haha

mashi_amie said...

no hal la..jajan kepalanye..mashi join je..

jasview said...

wahahah..ko ni dak power ke? analog cne? kntoi ke x? jln ngn nurul mmg seronok..haaha

bd fabregas said...

blog ni dh dimasukkan dlm blogger ump.. so jangan segan2 nak tampal logo blogger ump tu kt sini eee..