Friday, April 24, 2009

Sorry kawan2ku..

Dear school friends ,dq friends,matrix's friends, neighborhood's friends, tuition's friends, teaching friends, family friends, charity friends, friends of friends n every friends i had outside of my ump life i would like to say i'm sorry!!!!
Hontoni gomen..
Aku sangat malas..
malas sangat2 nk update friendster..
malas nk update facebook..
ym aku kat ump ni mcm siput..
aku tukar handphone so no korg banyak ilang hehe..n bile no aku xkenal msg aku malasla nk layan(double sorry)
tapi aku memang langsung xberniat nk lost contact..
please jgn marah,jgn merajuk,jgn sedih or rasa diabaikan..aku sayang korang lagi..
aku tau korang rindu aku,aku pn rindu korg jugak..
sangat2 rindu..yang jauh yang dekat yang diseberang lautan n y diseberang negeri sume aku rindu..
n AKU XKAWIN LAGILA..kalau aku kawin confirm aku ajak korang..y nk kawin 2 kakak aku..
xpe2 nnti kakak aku kawin korg serbu ramai2..aku xkisah bukan kenduri aku pun..hehe..
n dalam entry kat blog ku yang kudus ni bukan aku xnk citer pasal korang tp mcm xkene point je..matila aku kalau nk citer sume..xpe2 aku akan cube..
yang penting lagi seminggu cuti sem..Aku cuti 3 bulan..insyaallah kalau xde pape korg ajak jumpe kite jumpe..kalau aku bleh pegi umah korg aku pegi..(yang kat oversea tu sorryla ek duit aku xcukup lg nk ziarah.kalau nk sponsor dialu2kan..)
papepun aku sayang korang..kite jumpe nnti ek?jgn merajuk2 buruk..
miss u guys too..

2 comments:

kak dila said...

Rindu jugak dengan mashi..
hafazan mcm mane?selalu iadah xsekarang?
kak dila harap mashi selalula muhasabahkan diri kat sana ye..
sayang mashi..

mashi_amie said...

hehe..xsangka akak pn baca blog mashi..segan pulak..
thanx tolong igtkan mashi..
rindu kat akak..nk manja2 dgn akak nk kene tegur n marah dgn akak...
kawin jgn lupe ajak mashi ye..