Wednesday, September 2, 2009

A gift from Serikandi..

Firstly i need to copy this award n paste it to my blog..


I'm done!!

Wani, just admit it i'm not only ur awesome blog buddy but i'm actually ur awesome everything..hehe..
Nway here we goes..


1. 5 fakta menarik tentang pemberi award..
Perlu yang menarik ke?hehe..xpela aku try..
a-mcm angin..kadang2 boleh jadi sejuk n mendamaikan kadang2 boleh jadi taufan(cehh puitisla pulak..
b-kadang2 boleh jadi mak kadang2 boleh jadi adik yang sgt manja(just jangan menyemak nk bermanja dgn kakak2 aku bleh x?syibukk je..)
c-xsuke cari kawan tp kalau dh jadi kawan die mmg die jaga elok2..
d-geng sengal aku..kalau ngan minah ni ada je mende gile kiteorg buat..
e-suke melalak..kalau kero tu sampai kena rampas mike..hehe..aku rasa kat ump ni xde lg org boleh challenge soprano die..

2. setiap blogger harus menyatakan 10fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya...
a-aku akan ckp ape yang aku rasa..xsuke simpan2,pendam2 takut lama2 jadi dendam..
b-susah nk marah cepat sejuk..tp kalau aku tgh marah tu jgn dekatla..
c-bg aku kawan sejati adalah org yang akan berterus terang dengan aku xkira betapa pahitnya bukannya bermanis mulut di depan di belakang mengata.. sbb tu aku kalau kawan dengan orang aku akan ckp lepas je..aku xnk diorg malu depan org lain..
d-mulut aku jahat,ckp xberalas tp aku xguna bahasa kesat..i have better manners than that..
e-ayu,sopan,lembut are totally the words that don't describe me at all..
f-aku suke kalau orang tegur aku..maknanya aku tau aku salah kat mane..
g-aku suka masak tp aku xpandai..still dalam proses pembelajaran lg..sian sayang aku jadi mangsa experimen..hehe..
h-aku tersangat2la penakut..tp kalau datang terjal aku nk menyakat orang sanggup nyorok dlm semak malam2 semata2 nk sergah org..hehe..
i-kalau aku cakap aku sayang memang aku sayang wpn kdg2 nmpak mcm ckp main2..
j-I-AM-HUMAN(tiru aya..hehe)...I got lots of flaws..I rather be rejected for who i am than be accepted for who i'm not..

3. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe ttg mereka...
aya-my sweet escape..
zalila-nmpak pendiam tp kalau bercakap xreti nk stop..
hanan-kadang2 kering kadang2 tembam..mcm mane tu??
dikwan-adikku yang lg tue dr aku..pelik??
along-syampoo yang busuk..jgn marah long..
eyqa-budak kecik yang comel
wan-he n his famous last word..
kak hana-64% resemblance with Leonardo Dicaprio..hehe..
niza-muke garang tp kalau senyum sweet sangat..
paie-kecik2 cili padi..

I've done my part!!Till later..ciaou..

3 comments:

♥LilCuteEyqa♥ said...

akan ku balas secepat mungkin. sabar ya~~

mashi_amie said...

Eyqa:cepat2 sikit..aku bosan ni..xsabar nk redah blog org..hehe..

syahliezza said...

aku takkn wat mende ni...huhu....