Thursday, September 3, 2009

I'm an awesome blogger..



Membuktikan betape awesomenya aku,aku di tag sekali lagi dr Farah(wpn die dh tau aku dh buat mende alah ni)xpe untuk ko Farah aku buat sekali lagi..Hehe



1. 5 fakta menarik tntang pemberi award...
-Aku suke dengar suara dia xtau kenapa..Kalau ckp laju n excited gile..
-Kalau gelak satu ump boleh dengar kot(penokok tambahan cerita yang melampau)hehe
-Aku suke tajuk blog die..sesuai dengan muke die..
-Kuat makan kot..(mengata wani ko pun sama je)
-Follower pertama aku..Thanx for the support Farah..

2. setiap blogger harus menyatakan 10fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..
Hehe aku dapat syok sendiri cite pasal diri aku lg..

1-Aku pandai simpan duit tp aku lg hebat dalam mengabiskannya..
2-Aku suke buat mende gile..Ajak jela aku mesti aku on je..
3-Aku suke waktu malam..Kalau boleh sume mende aku nk buat malam..Sbb tu tyme cuti waktu tdo aku terbalik..bertuah punye anak dara..Aku boleh xtdo mlm wpn siang aku xtdo tp xleh xtdo siang kalau xtdo malam..mcm mane tu??hehe..
4-Aku sangat2 suke membaca..Bg jela aku buku confirm aku xkacau orang dah..

5-Aku xreti duduk diam sampai kadang2 orang pn pening tgk aku..
6-Aku suke senyum sbb org ckp kalau aku xsenyum muke aku kerek gile..ade ke patut..

7-Aku seorang yang sgt cuai..Selalu tinggal n lupe mende..Nasibla aku dikelilingi org y sentiasa mengingatkan aku..

8-Aku suke jalan pegang tangan org..Kalau tgk aku jalan dgn org mesti tangan berpaut..Agaknya fobia kot waktu kecik selalu terpisah ngan mama..Maklumlah aku kn xreti duduk diam..Aku rase semua shopping complex kt ktn ni wktu aku kecik2 dulu pernah announce name aku..

9-Aku lagi suke main dengan budak2 dr dgn org baye aku..Konon nk jaga diorg kat teman padahal naik turun gelongsor sekali..hehe..

10-Nenek ngan mama aku suke cubit aku..Aku pn musykil kenape..Aku baik tau..



3. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe ttg mereka...

Idham-bakal arkitek yang sgt rajin membantu temannye..hehe

Nizam-peminat siti yang setia..lebih kurang je dgn wani mamat ni.

wahid-Aleesya dh sebati dengan jiwa die kot..

Kak Nana-senior yang berjiwa mude..

Abg Amir-Tegas tapi baik sbnrnya..

Abg lan-Otomen yang selalu tersilap raksaksa..hampeh tul..

Syidek-Aku suke tgk minah ni kalau die dh start bergaya..Vogue abis..

Abg Bob-dealer cupcakes..nk cupcake boleh tempah kat die ek..

Farah-Aku xkire aku wat due kali ko kene wat 2 kali gak..

ok dh siap second tag..rajin x aku??xde keje tul..

No comments: